softver

PROGRAMI

U radu sa Moment Poslovnim Programima™ dobijate uvećan profit i broj zadovoljnih kupaca, više slobodnog vremena, tačnost i brzinu prodaje, potpunu kontrolu nad zaposlenima, robom i novcem kao i osiguranu zakonitost Vašeg poslovanja. Bilo da vodite prometan ili mali posao, sigurni smo da ćete u jednoj od ponuđenih izdanja pronaći upravo ono što je Vašem poslovanju potrebno.


Moment Restaurants™ je profesionalni program za ugostiteljske objekte. Softver je napravljen za najzahtevnije ugostitelje koji svoje poslovanje žele da organizuju u skladu sa najsavremenijim rešenjima. Namenjen je svim tipovima ugostiteljskih objekata (restoranima, kafićima, barovima, poslastičarnicama, picerijama, brzim hranama, bilijar klubovima, igraonicama, kuglanama ili pekarama).


Moment Retail™ je program za trgovine. Softver je specijalizovan za rad u manjim maloprodajnim trgovinskim objektima (prehranama, gvoždjarama, buticima, parfimerijama...). Program je napravljen za trgovce kojima je brzina, tačnost i organizacija njihovog poslovanja apsolutni prioritet.