softver

Programi

U radu sa Moment poslovnim programom dobijate uvećan profit i broj zadovoljnih kupaca, više slobodnog vremena, tačnost i brzinu prodaje, potpunu kontrolu nad zaposlenima, robom i novcem kao i osiguranu zakonitost Vašeg poslovanja. Bilo da vodite prometan ili mali posao, sigurni smo da ćete u jednoj od ponuđenih izdanja pronaći upravo ono što je Vašem poslovanju potrebno.


Moment Restaurants je profesionalni program za ugostiteljske objekte. Softver je napravljen za najzahtevnije ugostitelje koji svoje poslovanje žele da organizuju u skladu sa najsavremenijim rešenjima. Namenjen je svim tipovima ugostiteljskih objekata (restoranima, kafićima, barovima, poslastičarnicama, picerijama, brzim hranama, bilijar klubovima, igraonicama, kuglanama ili pekarama).


Moment Retail je program za trgovine. Softver je specijalizovan za rad u manjim maloprodajnim trgovinskim objektima (prehranama, gvoždjarama, buticima, parfimerijama...). Program je napravljen za trgovce kojima je brzina, tačnost i organizacija njihovog poslovanja apsolutni prioritet.