postani prodavac

Postani prodavac

Da biste ostvarili prihod od prodaje Moment poslovnih programa potrebno je da se registrujete u našoj evidenciji prodavaca i preporučite naš softver za vođenje poslovanja u ugostiteljstvu i trgovini novom korisniku.

Status prodavca nije rezervisan samo za one čije je zanimanje knjigovodstvo, prodaja fiskalnih kasa ili programa. Prodavac može postati svako pravno lice ili preduzetnik.

Za uspešnu registraciju dovoljno je da prihvatite ugovor o prodaji i dostavite nam Vašu pristupnicu. Pristupnicu šaljete jednostavnim klikom na tester Pristupi, uz prethodno unošenje Vaših podataka (PIB broja, e-pošte i broja telefona) u polja predviđena za to. Detaljno upustvo o prodaji dostavićemo Vam nakon registracije.

loading..

VAŠI PODACI

Klikom na taster Pristupi potpuno prihvatate Ugovor o prodaji Moment Poslovni Programi™
VAŽNO!

Molimo Vas da prilikom kreiranja pristupnice ostavite tačne podatke. Svaki zahtev za unos u evidenciju prodavaca koji sadrži netačne ili nepotpune podatke neće biti odobren. Prodavac može biti isključivo aktivno pravno lice, preduzetnik ili fizičko lice registrovano za obavljanje zakonite delatnosti na teritoriji republike Srbije. Podaci koje ostavite prilikom kreiranja ove pristupnice biće iskorišćeni isključivo u skladu sa politikom o privatnosti podataka