podrska

OPREMA

RAČUNAR

Da biste uspešno instalirali Moment Poslovni Program™ potreban Vam je odgovarajući računar (desktop, laptop ili All-In-One). Za više informacija o neophodnim karakteristikama računara na kojima će program nesmetano raditi posetite stranu minimalni sistemski zahtevi.

FISKALNA KASA ILI PRINTER

Ako imate obavezu rada sa fiskalnom kasom, odnosno potrebu za štampom fiskalnih računa, biće Vam neophodan i fiskalni uređaj (fiskalni štampač ili kasa). Za informacije koju kasu ili printer da odaberete, kao i da li će program uspešno raditi sa kasom koju već posedujete posetite stranu podržani fiskalni uređaji.

DODATNA OPREMA

Sva dodatna oprema koja Vam može zatrebati biće Vam, kao korisniku našeg programa, dostupna po posebnim uslovima. Kod nas možete pronaći kvalitetne A4 laserske štampače, POS termalne štampače, produžne USB kablove kao i kablove sa pojačivačem napona, GoldPlated USB-COM adaptere, beskontaktne čitače kartica, personalizovane kartice za logovanje radnika kao i Loyalty kartice za Vaše goste ili kupce. Za više informacija posetite naš cenovnik dodatne opreme.